Mobilabonnement med musik

af | mar 20, 2020

Du kan spare penge på din musiktjeneste ved at finde et mobilabonnement med musik streaming inkluderet. Vi gør det nemt for dig ved at vise alle mobilabonnementer med musik her på siden.

Hvad er en musiktjeneste?

En musiktjeneste er hvad du nok kender som Spotify eller Apple Music. Det er en platform du kan abonnere på, som giver dig ubegrænset adgang til stort set al musik du kan drømme om. Du kan dermed streame det fra din smartphone, computer eller tablet uanset hvor du er, og uanset om du har internet eller ej.

Udover at give dig ubegrænset adgang til streaming af musik, så kan du også se en musiktjeneste som den hylde du før havde LP’er eller CD’er stående i. Du kan nemlig vælge at afspille albums fra bestemte kunstnere eller lave din helt egen playlist med sange til et bestemt humør. Derudover kan en musiktjeneste hjælpe dig med at opdage ny musik ved at foreslå andre kunstnere eller sange på baggrund af den musik du selv høre. Det er et fantastisk redskab til at opdage ny musik med.

Hvad er musik streaming?

En musiktjeneste giver dig mulighedden for at streame musik. Musik streaming er altså det du gør med din musiktjeneste når du afspiller sange. Streaming betyder at du gør det når du vil og hvor du vil, bare du har adgang til internettet. I dag kan du faktisk downloade musikken, så du ikke engang behøver internet for at streame og lytte til din favorit musik.

Mobilselskaber med musiktjenester

Der findes de mobilselskaber der har lavet deres egen musiktjeneste der er en del af deres mobilabonnementer med musik, og så findes der de mobilselskaber der indgør partnerskaber med eksisterende musiktjenester som Spotify, Tidal, Deezer og Apple Music.

Telmore Play med Telmore Musik

Yousee

Telia i partnerskab med Spotify

3 samarbejder med Deezer

CBB har bedste lyd med Tidal