Mobilabonnement med Dplay

af | mar 20, 2020

Kombinér mobiltelefoni med streamingtjenesten Dplay og spar penge ved at abonnere på begge dele ét sted. Her er en oversigt over mobilabonnementer med Dplay og hvilke mobilselskaber der tilbyder det.

Hvad er Dplay?

Dplay er en streamingtjenste Discovery Networks, som råder over en lang række TV-programmer der i TV bliver sendt på kanalerne: Kanal 4, Kanal 5, ID, Discovery, TLC, Animal Planet, Kanal 6, Canal 9, Eurosport 1 og 2. Du kan altså både streame populære reality programmer og live sport med et abonnement på Dplay.

Indhold på streamingtjenesten Dplay

Dplay er som sagt eget af Discovery netværket og det betyder også at de har adgang til en lang række underholdningsprogrammer og sport. Det er sådan at det er delt op i 2 forskellige abonnementer hos Dplay – et kun med tv-programmer og et med tv-programmer og sport. Hvad de ikke har på Dplay er film og serier, men det er der sådan set heller ikke brug for, da der er masser af god underholdning i deres tv-programmer.

Underholdningsprogrammer

Deres primære force hos Dplay ligger i udvalget af underholdningsprogrammer, som dækker over flere kategorier: Krimi, Reality, Dokumentarserier, Dyr, Sport, Biler mm. Det betyder også at du blandt andet kan se gamle kendte klassiske underholdningsprogrammer som De Unge Mødre, Singleliv, Politijagt, Mig og Min Mor, Kongerne af … og meget mere. Du kan også se nyere programmer som Ex on the Beach Danmark, Remee og Mathilde, Bendtner og Philine med flere. Det er krydret med en masse sportsprogrammer, krimidokumentarer og dyreprogrammer.

(Live) Sport

Eurosport 1 og 2, samt Kanal 5 og 6 råder over en masse sportsrettigheder, hvilket går det yderst interessant at have Dplay abonnementet med sport også, selvfølgelig kun hvis man interessere sig for sport.

Mobilselskaber med Dplay

At overskue hvilke mobilselskaber der har hvilke mobilabonnementer med hvilken underholdning, kan ofte være meget svært at holde styr på. Derfor er denne side sat i verden, så du nemmere kan finde ud af hvilke mobilselskaber der har de nye mobilabonnementer med streaming.

Herunder kan du læse mere om de nuværende samarbejde der er indgået mellem Dplay og mobilselskaber. Vi holder løbende siden opdateret og det gælder både oversigten over mobilabonnementer, men såmænd også listen herunder over mobilselskaber som disse mobilabonnementer kan fås hos.

3 mobil med Dplay

tekst